img

SMA Sunny boy storage 3.7/5.0/6.0

img
img
img

SMA Sunny boy storage 3.7/5.0/6.0


:

SMA s svojo 35 letno tradicijo ponuja najzanesljivejšo opremo, ki zagotavlja maksimalni izkoristek sonca in zmanjšuje stroške električne energije. Sunny boy storage 3.7 - 6.0 združuje vrhunsko zmogljivost razsmernika z enostavno uporabo za njegovega uporabnika. Baterijski razsmernik je mogoče na do 3 visokonapetostne baterije. Ta razsmernik nudi popolnoma nodvisno električno energijo v primeru električnega izpada. Z integriranimi nastavitvami SUN SHADE FIX se razsmernik lahko spopade z vsemi izzivi na strehi - tudi senčenju. Sončne elektratne so največkrat nameščene na strehe z idealno lego. Vedno pa to ni mogoče in na del strehe pada senca (zaradi dimnika, dreves, mansardnih oken), zaradi tega so pri SMA razvili vrhunsko tehniko optimizacije SMA SHADE FIX. Najboljša zadeva pri tej rešitvi pa je da je optimizacija integrirana direktno razsmernik - brez dodatnih stroškov. SMA ponuja najzanesljivejšo opremo, ki zagotavlja maksimalni izkoristek sonca in zmanjšuje stroške električne energije.


Za naročilo ali informacije o produktih nam pišite na info@ekod.si

Opis tehnične lastnosti

Inteligentna optimizacija energetske učinkovitosti

Sistem za shranjevanje vas naredi neodvisne od električnega distributerja v primeru izpada električne energije. Zahvaljujoč visokonapetnostni tehnologijiso sistemi za shranjevanje Sunny Boy storage najbolj učinkoviti. 

Razsmernik ima integrirano programsko rešitev, ki bo zagotovila maksimalen donos električne energije skozi celotno življenjsko dobo njegovega delovanja. Ima vgrajeno programsko opremo, ki optimizira donos električne energije v vsaki situaciji na strehi. Razsmernik ima vgrajen varnostni nadzor spremljanja naprave, ki uporabniku in monterju zagotavlja hitro in ciljno usmerjeno storitev v primeru kakršnekoli napake.  

PREDNOSTI
-Neodvisnost od električnega distributerja v primeru izpada električne energije
-Manj dela pri namestitvi in načrtovanju
-Brez dodatne elektronike na strehi
-Brez nepotrebne nevarnosti v primeru požara
-Hitrejša storitev zahvaljujoč SMA Smart connect
-Hiter zagon preko spletnega uporabniškega vmesnika
-Širok razpon napetosti
-Tovarniško vgrajen vmesnik Ethernet in WLAN
-Nadzor sistema preko SMA Sunny portal
-Nadzor sistema preko mobilne aplikacije SMA
-Dinamično upravljanje z dodatno opremo SMA Energy meter ali SMA Home manager