img

Moderna Tehnologija Sončne energije

Usmerjeni smo v tehnično izpopolnjeno gradnjo sončnih elektrarn, v katere vgrajujemo le najboljšo opremo svetovno priznanih proizvajalcev.

img

SMA oprema Električna avto polnilnica

Napolnite električno vozilo s sončno energijo - inteligentno, hitro in ugodno

Social
O NAS

DOBRODOŠLI V PODJETJU EKOD / 30 Let

Ustvarjamo energijo za prihodnost

V podjetju Ekod d.o.o energija sonca smo specializirani za izdelavo sončnih elektrarn. Na tem področju aktivno delujemo od leta 2008. Zaradi visokih meril kakovosti in natančnega poznavanja fotovoltaičnih sistemov smo zanesljiv partner pri realizaciji projektov na ključ. Stremimo k izdelavi celovitih inovativnih sistemov s poudarkom na kakovosti, saj vgrajujemo le najkvalitetnejšo opremo svetovnih priznanih izvajalcev. Nudimo vam strokovno podporo, storitev na področju projektiranja, inženiringa in tehničnega svetovanja.

Preberi več

Svetujemo, projektiramo, izvedemo!

Našim strankam zagotavljamo napredne tehnologije. Usmerjeni smo v zadovoljstvo strank in vseh ostalih, ki prihajajo v našo družbo. Njihova pričakovanja želimo ne samo uresničiti, ampak tudi preseči z vseh vidikov.

Pridobitev informativne ponudbe

Podpis pogodbe in pooblastil za vodenje postopka

Ureditev potrebne dokumentacije

Pomoč pri pridobivanju nepovratnih sredstev po aktualnih razpisih

Pomoč pri pridobivanju finančnih sredstev ( posojilo EKO SKLADA)

Namestitev, zagon sončne elektrarne

Meritve elektro inštalacij

Prevzem sončne elektrarne in primopredaja dokumentacije

USTVARITE SONČNO ENERGIJO IN JO KORISTNO UPORABITE

Naši projekti

Se poigravate z mislijo, da bi na svojo streho postavili sončno elektrarno? Potem razmišljate v pravo smer. Investicija v lasten vir energije je zagotovo naložba v prihodnost, saj si tako zagotovite neodvistnost od gibanja cen elektrike na trgu. 

img
DOM

Proizvajajte sončno energijo in jo pametno porabljajte

Preberi več
img
MALI OBSEG

Postani proizvajalec sončne energije

Preberi več
img
VELIK OBSEG

PRVA prostostoječa elektrarna v Sloveniji MFE Ekod 500kW

Preberi več
img

PRIVLAČNA IN VARNA NALOŽBA

ZA PRIHODNOST

Sončna elektrarna na ključ vam omogoča, da boste preskrbljeni z lastnim virom električne energije. V obdobju prehoda na okolju prijaznejše vire energije, boste energetsko samooskrbni, s popolnim nadzorom nad proizvodnim virom in z dolgoletnimi garancijami za nemoteno delovanje.

Več

UPORABNI DOKUMENTI

ZA STRANKE

PODALJŠANJE GARANCIJE SMA

Garancijo lahko podaljšate za do 15 let, v obdobju 5 let od priključitve elektrarne. *COMFORT kategorija velja za naše območje

PRENESI DATOTEKO

5+5 LET BREZPLAČNE GARANCIJE

SMA ponuja dodatno 5 letno garancijo za vaš razsmernik - BREZPLAČNO *V ponudbo so vključeni novi razsmerniki: - Sunny Boy 1.5/2.0/2.5, - Sunny Boy 3.0/3.6/4.0/5.0/6.0, - Sunny Tripower 3.0/4.0/5.0/6.0, - Sunny Tripower 8.0/10.0, - Sunny Island 4.4 / 8.0, - Sunny Boy Storage 2.5 in - Sunny Boy Storage 3.7/5.0/6.0.

REGISTRACIJA IZDELKA

Novice

Zadnje novice

OPREMA KI JI ZAUPAMO

logo

SMA

Vodilno Nemško podjetje z 40 letno tradicijo razvija najkvalitetnejše razsmernike in dodatno opremo za sončne elektrarne na trgu.

PREBERI VEČ
logo

Canadian Solar

Kanadsko podjetje je z svojimi moduli prisotno po skoraj vsem svetu. Njihovi moduli in sistemske rešitve dosegajo najvišje proizvodnje vrednosti in povračilo donosnosti delovanja.

PREBERI VEČ
logo

Lastna nosilna konstrukcija

Naše večletne izkušnje s pritrjevanjem sončnih elektrarn na različne vrste podlag so nas pripeljale do razvoja lastne konstrukcije, ki jo zaznamujejo trdnost, stabilnost, enostavna in lahka montaža ter konkurenčna cena.

PREBERI VEČ