img

Pravno obvestilo

Predmet pravnega obvestila se nanaša na celotno vsebino in vse elemente spletne strani www.ekod.si, ki je v lasti podjetja EKOD d. o. o.

 

Avtorske pravice

 

·       Vsebina spletne strani so v zakonskem dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

 

·       Vsebine te spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru soglasja podjetja EKOD d.o.o.

 

·       Izjemoma lahko uporabniki reproducirajo vsebino na spletni strani samo, če navedejo spletno stran www.ekod.si, kot vir ter dodajo ustrezno spletno povezavo.

 

Varstvo osebnih podatkov

 

·       Podjetje EKOD d. o. o. bo z vsemi podatki posredovanimi preko spletne strani razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo. V nobenem primeru podatki ne bodo posredovani tretjim osebam in bodo varovani pred zlorabo, nepooblaščenim dostopom, izgubo, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

 

·       Nekateri podatki, kot so IP naslov, datum, čas ali naslov strani uporabnika se lahko shranijo zaradi statistične obdelave.


Izključitev odgovornosti

 

·       Vsebina spletne strani je informativne narave. Podjetje EKOD d. o. o. ne odgovarja za morebitno škodo zaradi uporabe vsebine spletne strani, nepravilnega delovanja ali nedostopnosti spletne strani in tudi ne prevzema odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov. Podjetje EKOD d. o. o. lahko vsebino spletne strani spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov in ne odgovarja za posledice morebitnih sprememb.